A Suzuki Showroom használatához forgassa el telefonját!

Üdvözöljük a suzuki showroom-ban!

Használja a nyilakat a navigáláshoz!

A menüt lekattintva további információt kaphat a modellekről

A 360° panoráma kép megnyitása utána egerének nyomvatartásával mozgathatja a választott modellt.

Vitara
lágy hibrid Vitara
Vitara
hibrid Vitara
S-CROSS
S-CROSS
Ignis
Ignis
Swift
Swift
Swift Sport
Swift Sport
Modelljeink

lágy hibrid

Vitara

Az új Vitara jellegzetes, a korábbinál karakteresebb, feltűnő stílusával magára vonja a figyelmet, magabiztos vonalvezetése pedig igazi kalandort rejt, ami mindig készen áll a felfedezésre.

hibrid

Vitara

Az új hibrid Vitara készen áll, nem csak a város, de a szabad terep kihívásaira is! SUV-stílusának és élvonalbeli technológiájának köszönhetően bárhova vigyen az út, rá mindig számíthatsz!

S-CROSS

Az új S-CROSS merész, magabiztos SUV-stílusával, mégis elegáns és kifinomult megjelenésével, valamint fejlett technológiánk segítségével uralhatja az utat, bármerre járjon!

Ignis

Kifejezetten városi használatra tervezett ultrakompakt SUV, ikonikus dizájnnal. Szűk utcákon is könnyű manőverezni vele, a városi vezetés még soha nem volt ilyen örömteli!

Swift

Letisztult design, sportosan karakteres külső a vezetés szerelmeseinek! Adja át magát az érzésnek és ha egyszer kiszáll, garantáltan alig várja majd, hogy ismét vezethesse!

Swift Sport

Magabiztos kormányzás és könnyed irányíthatóság. Sportos vezetési élmény, biztonság és praktikus teljesítmény. Ez a Swift Sport – egy végletekig izgalmas ferdehátú